Lucrătorii Postului de Poliţie Pîrjol au fost sesizaţi, ieri, de către un bărbat de 60 ani din com. Balcani, jud. Bacău despre faptul că pe DJ-156 din satul Pîrjol, jud. Bacău, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti şi lucrătorii Postului de Poliţie Pîrjol care în urma cercetărilor efectuate, au constatat următoarele:
bărbatul de 60 ani, în timp ce conducea autoturismul proprietate, pe DJ -156 A, pe raza satului Pîrjol pe direcţia de deplasare Pîrjol-Balcani a surprins şi accidentat uşor o minoră de 17 ani care se deplasa cu bicicleta pe partea dreaptă în acelaşi sens de mers.

În urma impactului, a rezultat rănirea minorei care s-a prezentat la Spitalul Mun. de Urgenţă Moineşti, unde a fost diagnosticat cu – policontuzionată prin accident rutier, fără a necesita internarea.

Ambilor conducători le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei după ce anterior au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că, conducătorulu autoturismului are dreptul de a conduce suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art. 196 şi 335 din Codul Penal, urmând ca la definitivarea cercetărilor dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ