Lucratorii Postului de Politie Parincea, la data de 22.02.2016, au actionat pe raza comunei Parincea, pe linia combaterii, comercializarii si transportului de material lemnos, ocazie cu care au aplicat 13 sancțiuni contravenționale la legea 171/2010, în valoare totala de 18.600 lei și au ridicat in vederea confiscarii: un atelaj hipo, un motoferastrau precum și cantitatea de aproximativ 1.2 mc material lemnos esenta fag.

La data de 22.02.2016, orele 11.00, un tînăr de 23 ani, din comuna Parincea, judetul Bacau, a fost depistat in timp ce comercializa cantitatea 1.2 mc material lemnos esenta fag către o persoană de 69 ani, din aceeași comună, fara documente legale de provenienta. Fata de cei doi au fost luate masuri de sanctionare conform Legii nr. 171/2010, in baza art. 8 alin. 2 lit. b, art. 19 alin. 1 lit. a si art. 19 alin. 1 lit. l, respectiv art. 19 alin. 1 lit. l. Materialul lemnos fiind lasat in custodie persoanei de 69 ani, pana la stabilirea provenientei.

La data de 22.02.2016, orele 14.00, organele de politie in timp ce actionau in zona padurii particulare de pe raza satelor Milestii de Sus si Milestii de Jos, comuna Parincea, au observat un atelaj hipo care transporta material lemnos și care la vederea mașinii de poliție și-a schimbat directia de mers peste terenurile agricole pentru a nu fi prins, iar persoana a descărcat și abandonat materialul lemnos. Atelajului hipo a fost urmărit pe jos pe o distanta de aproximativ 4 km, conducătorul acestuia fiind identificat în persoana unui tânăr de 19 ani, domiciliat in comuna Horgesti, judetul Bacau. Față de acesta s-a luat masura sanctionarii contraventionale conform art. 19 alin. 1 lit. b din Legea 171/2010 si s-a dispus ridicarea in vederea confiscarii a atelajului hipo, ce urmeaza a fi predat Ocolului Silvic Traian.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Bravo polițiștilor din comuna Parincea! Sunt trei politisti care chiar se implica in identificarea hoților si își fac treaba aici! Ne simtim in siguranța si acționează prompt la solicitarea noastră, a cetățenilor! Sa continue aceste acțiuni!

LĂSAȚI UN MESAJ