Politistii de la Sectia Rurala Racaciuni, ajutati de mascati, au efectuat, miercuri dimineata, patru perchezitii in comuna Parava, pentru prinderea celor care duminica seara i-au tâlharit pe cei doi soti de 90 si 92 de ani, din localitate.

Anchetatorii au retinut un minor de 16 ani, un tânar de 21 de ani si o femeie de 20 de ani, acestia fiind principalii suspecti.

In urma audierilor s-a stabilit ca cei trei s-ar fi intâlnit la un bar din comuna unde s-au pus de acord sa dea buzna in locuinta nonagenarilor, lucru pe care l-au si facut. I-au batut, le-au pus perna pe fata si i-au amenintat ca sa le dea banii.

PUBLICITATE

In final au plecat cu circa 20 de lei, pentru ca doar atât aveau in casa. Oamenii au povestit ca au trecut prin clipe de groaza si ca s-au temut pentru viata lor. Suspectii vor fi prezentati procurorilor cu propunere de arestare pentru infractiunea de tâlharie calificata.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ