Cercul de Arta Textila al Palatului Copiilor Bacau, coordonat de profesoara Emma Grecia, a organizat, in sala de teatru a Palatului, cea de-a VI-a editie a Concursului Interjudetean „Parada costumelor de Halloween” din materiale reciclabile.

Au participat 300 de copii din clasele I-XII de la scoli, cluburi si palate ale copiilor din Bacau, Mures, Giurgiu, Piatra Neamt, Sibiu si Harghita, 60 dintre acestia fiind elevi ai Palatului Copiilor Bacau.

Pe lânga acest concurs, cei prezenti s-au delectat si cu un program artistic, sustinut de elevii de la cercul de muzica usoara si canto, precum si cu prestatia elevilor de la cercul de dans modern. „De ce materiale reciclabile? Pentru ca vrem sa fim eco.

PUBLICITATE

In plus, costurile de productie sunt mici, iar copiii sunt creativi si le vin ideile foarte usor”, a declarat profesoara Emma Grecia, initiatoarea acestui concurs.

Participantii au primit din partea organizatorilor diplome si au fost rasplatiti cu aplauzele publicului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ