Fie ca sunt din plastic, din impletitura de brad, din rachita sau ornate cu flori nemuritoare, coronitele ornamentale dau un aer de sarbatoare pâna si in cimitir.

Tuturor poate ne-a fost dat ca in perioada sarbatorilor de iarna sa-i pomenim pe cei care i-am pierdut si sa le aducem un omagiu prin simpla prezenta la capatâi, aprinzându-le câte o lumânare sau o candela pentru odihna vesnica.

Fiecare a facut asa cum a simtit si nu putini au fost aceia care au dus la morminte o coronita impodobita cu flori, globlete sau oameni de zapada.

PUBLICITATE

Oamenii au plecat apoi cu multumirea ca i-au pomenit pe cei dragi, iar cimitirile au acum un aer mai vesel, de sarbatoare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ