Rusoaica Valeria Lukyanova, cunoscuta peste tot in lume drept “Papusa Barbie”,  si-a implinit una dintre cele mai puternice dorinte: sa viziteze Mexicul.

Tanara de 22 de ani a vizitat zona arheologica de la Teotihuacan, unde a urcat pe piramidele Soarelui si a Lunii, pe prima dintre ele orpindu-se pentru o “baie de energie”.

In pofida faptului ca vizita sa in Mexic fusese anuntata, rusoaica nu a precizat cat timp va ramane aici. Presa mexicana afirma ca, de fapt, Valeria ar cauta aici tinere care doresc sa se transforme in Barbie

Prin intermediul contului ei de Facebook, Valeria a publicat mai multe imagini cu ea in vizita la primide.

Din aprilie 2012, Valeria a devenit din ce in ce mai celebra, mai ales dupa ce s-a alaturat unui grup de tinere care viseaza sa arate ca papusa Barbie.

Miscarea “Papusilor Barbie Umane” a fost initiata de americanca Dakota Rose, care a fost acuzata de frauda, dat fiind ca spre deosebire de alte femei care doresc ca arate ca celebra papusa, ea nu si-a facut operatii estetice, doar a folosit programe de editare digitale, care sa o ajute sa semene cu Barbie.

In ianuarie, Valeria a declarar ca dieta sa este integral lichida, dar fiind ca ea
“este de pe alta planeta”. Tanara sustine ca ea si prietena ei Olga Dominica Oleynik provin din constelatia Pleiadelor, unde apa este suficienta pentru supravietuire.

Sursa: www.acasatv.ro