O pereche de pantaloni în tendințe întotdeauna va da tonul unei ținute superbe sau, cel puțin, va completa ținuta într-un mod plăcut. Când vine vorba de pantaloni de toamnă, majoritatea femeilor pendulează între blugi, pantaloni negri clasici și leggings.

Sunt ușor de purtat, sunt versatili, oferă și o cantitate destul de bună de confort, dar totuși nu inspiră prea mult stil. Iată că sezonul de toamnă 2021 propune pantaloni de damă care nu au nimic de-a face cu pantalonii clasici, sobri și, să fim sinceri, plictisitori. Nu contează dacă vă adorați geanta de piele bike pe care o purtați adesea cu pantaloni skinny sau sunteți o femeie de afaceri căreia îi plac pantalonii largi sau până la gleznă, în acest sezon cu siguranță veți găsi un stil de pantaloni cu care să vă simțiți compatibile. 

Ce tipuri de pantaloni au revoluționat tendințele în acest sezon?

Dacă ar fi să numim doar câteva perechi de pantaloni care s-au impus cu multă fermitate în sezonul de toamnă / iarnă 2021-2022, atunci am aduce în discuție pantalonii cu talie înaltă, pantalonii din piele artificială și pantalonii în două culori. Pantalonii cu talie înaltă seamănă izbitor de mult cu acei pantaloni care erau atât de populari în anii ’80 și ’90, doar că în anul 2021 parcă sunt și mai expresivi. Se pot purta cu o bluză supradimensionată, cu o vestă călduroasă sau pur și simplu cu un blazer în culorile toamnei. Pantalonii din piele artificială nu sunt nici ei apariții noi, dar s-au reîntors cu detalii îmbunătățite. Oricum, pielea artificială este o alternativă tot mai des folosită de designeri dintr-o varietate de motive și, s-ar putea să fiți suprinse de senzația plăcută pe care o veți simți la purtarea acestor pantaloni. Tratată excelent, pielea artificială e mai confortabilă decât cea naturală, este mult mai puțin costisitoare și foarte prietenoasă cu mediul înconjurător. În acest sezon, pantalonii din piele artificială fie vin în nuanțe vibrante, fie prezintă elemente ornamentale impresionante. Clar, nu veți trece neobservate purtând pantaloni din piele artificială. Puteți explora pantaloni dama pe answear.ro pentru a vă găsi perechea care să vă complimenteze ținutele. În ceea ce privește pantalonii bicolori, se pare că mulți dintre noi adorăm tendința în două tonuri, mai ales când vine vorba de pantaloni. Chiar dacă unele stiluri de pantaloni bicolori sunt din punct de vedere tehnici din denim, designerii se feresc să îi încadreze în aceeași categorie ca blugii. Dacă nu sunt din denim, atunci veți găsi pantaloni bicolori din piele sintetică, dar și pantaloni sport în două tonuri. 

Ce stiluri de pantaloni nu ar trebui să vă lipsească din garderobă sezonul acesta?

Sezonul acesta pune un mare accent pe confort și versatilitate, așa că pantalonii utilitari vor fi de bază în orice garderobă. Așa-numiții pantaloni utilitari sunt o alternativă excelentă la blugi, mai ales în acele zile foarte solicitante în care simțiți nevoia de confort, dar totuși au un aspect mai lustruit decât blugii. Pe https://answear.ro/ veți găsi o varietate de pantaloni utilitari, iar pentru un plus de stil, alegeți o pereche în nuanțe plăcute de verde sau khaki și veți fi surprinse de versatilitatea acestei alegeri. Pentru că tot discutăm de confort, trebuie menționați și pantalonii drepți. Reprezintă o altă opțiune care oferă confortul necesar în zilele mai reci de toamnă. Și, pentru ca ținuta să fie una menită să ofere o stare de bine, trendul pantalonilor drepți este asociat cu pantofi la fel de confortabili, și anume adidașii. O opțiune de pantaloni la care s-ar putea să apelați ori de câte ori simțiți nevoia de a fi o apariție stilată, este dată de pantalonii tricotați, în special pantaloni tricotați evazați. Sunt la fel de confortabili ca o pereche de leggings, dar stilul lor nu poate fi întrecut de nicio altă pereche de pantaloni. 

 

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE