Copiii de vârstă școlară și preșcolară care doresc să dobândească, prin activități practice, aptitudini, abilități și cunoștințe în domenii care nu se regăsesc în programa școlară sau care doresc să atingă un prag al excelenței în studiul unor discipline pentru care au o atracție deosebită sunt așteptați an de an la Palatul Copiilor Bacău, instituție de învățământ non-formal subordonată Ministerului Educației.

Deschiderea oficială a noului an școlar la Palatul Copiilor Bacău va avea loc sâmbătă, 2 octombrie 2021, începând cu ora 11.00, în Piața Tricolorului din Bacău, cu respectarea prevederilor legale referitoare la protecția împotriva infectării cu noul coronavirus.

Participanții la eveniment se vor putea bucura de un program artistic oferit de elevi ai Palatului Copiilor Bacău, sub îndrumarea profesorilor instituției. Regia evenimentului este asigurată de prof. Claudiu Filip, în calitate de coordonator și organizator, iar Primăria Municipiului Bacău sprijină organizarea întregii acțiuni, în calitate de partener.

În oferta din noul al școlar, instituția de învățământ non-formal are cursuri de artă textilă și design vestimentar, handbal, muzică folk, muzică populară, pian, artă decorativă, grafică și iconografie, pictură, desen, cultură și civilizație engleză, teatru, redacție presă / radio / TV, public speaking, electrotehnică, informatică, protecția mediului, limba și literatura engleză, educație pentru sănătate (”Sanitarii pricepuți”), educație rutieră și karting, dans modern, modelism sau judo. Cursurile sunt gratuite și se desfășoară după un program flexibil, de luni, până sâmbătă, în funcție de timpul liber al copiilor.

Anul acesta înscrierile la cursurile Palatului Copiilor Bacău s-au putut face atât la sediul instituției, cât și online, la adresa https://docs.google.com/forms/d/1lKwtUtT7cPXHnpIU1O0VaveQp86Bys8h_7xUssqXQHw/viewform?edit_requested=true, accesând site-ul https://www.palatulcopiilorbacau.ro/.

Vă așteptăm alături de noi în acest an școlar, să aprindeți scânteia de geniu din inimile voastre!

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE