25 mai 2024
ActualitatePalatul Copiilor Bacău face înscrieri online și offline, pentru anul școlar 2020 –...

Palatul Copiilor Bacău face înscrieri online și offline, pentru anul școlar 2020 – 2021

Părinții care doresc să își înscrie copiii la cursurile Palatului Copiilor Bacău, în anul școlar 2020 – 2021, au la dispoziție, în premieră, atât varianta tradițională, offline, cât și o procedură online.

Cei care doresc să depună dosarul de înscriere la sediul instituției, din strada Oituz, nr 24, sunt așteptați, de luni, până vineri, în intervalul 9.00 – 18.00, cu următoarele documente: cererea printată și completată (o puteți descărca de pe site-ul școlii:  https://www.palatulcopiilorbacau.ro/cerere-de-inscriere-2020-2021/), o copie după certificatul de naștere al copilului (sau după cartea de identitate) și o adeverință medicală privind starea de sănătate a copilului, de la medicul de familie.

Părinții care optează pentru varianta online, pot trimite documentele de mai sus, pe adresa de e-mail a cadrului didactic coordonator de cerc (fiecare profesor are o adresă de e-mail de tipul prenume.nume@palatulcopiilorbacau.ro, afişată în secţiunea ”Contact” de pe site-ul instituției) sau pot completa formularul de înscriere de pe pagina https://www.palatulcopiilorbacau.ro/cerere-de-inscriere-2020-2021/.Palatul Copiilor Bacău are în oferta educațională, din anul școlar 2020 – 2021, la sediul central din Bacău, 20 de cercuri, la care se adaugă 23, la cluburile afiliate, din Buhuși, Comănești, Moinești, Onești și Tg. Ocna. Detalii despre înscrieri sau despre activitățile Palatului Copiilor Bacău pot fi găsite pe site-ul www.palatulcopiilorbacau.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/pcbacaubc/.

Înscrierile vor continua până pe data de 18 septembrie 2020. Nu se percep taxe de înscriere sau de școlarizare.

Ne dorim foarte mult să interacţionăm direct cu copiii ce se vor înscrie la activităţile noastre. Însă, în cazul în care situaţia va impune şi realizarea de lecţii de la distanţă, corpul nostru profesoral este pregătit. Experienţa anului şcolar trecut, cursurile de perfecţionare pe care profesorii noştri le-au urmat, implementarea platformei ”G suite for education” şi realizarea de conturi personalizate pentru elevii noştri vor fi atu-uri importante în demersul nostru educaţional online” – Nela Dumea – director al Palatului Copiilor Bacău.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri