Pădureanu şi Goian nu au scăpat de arestul la domiciliu

1

Curtea de Apel Bacău a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău de prelungire a măsurii preventive a arestului la domiciliu pentru administratorul public al Bacăului, Leonard Pădureanu, şi Liviu Goian, fostul preşedinte al Asociaţiei Sport Club Bacău, acuzaţi de fapte de corupţie.

Măsura a fost prelungită cu 30 de zile, iar decizia este definitivă. În urmă cu o săptămână, Tribunalul Bacău înlocuise arestul la domiciliu cu măsura controlului judiciar.

Liviu Goian şi Leonard Pădureanu au fost arestaţi la începutul lui aprilie, măsură înlocuită după circa o lună cu arestul la domiciliu. Goian este acuzat de înşelăciune, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare, complicitate la delapidare şi deturnare de fonduri.

PUBLICITATE

În ceea ce-l priveşte pe Pădureanu, acuzaţiile sunt de delapidare, folosirea cu rea-credinţă a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea şi deturnare de fonduri. Prejudiciul estimat în acest dosar se ridică la 2.300.000 lei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Dnul Leonard Padureanu a semnat in ziua de Craciun din 27-12-2010, Ordinul de demolare pentru spatiile comerciale din proprietatea dr.Botomei Vasile,din Bacau,str.Republicii 27.Spatiile erau edificate pe baza de autorizatie de constructie eliberata in baa unei hotarari judecatoresti executata.Recomand dlui Padureanu sa nu mai conteste masura arestului la domiciliu.Asa a patit avocatul Vlasov;cand dupa ce a fost condamnat definitiv cu inchisoare,regreta ca in timpul procesului a contestat masura arestului la domiciliu,deoarece acesta se scade din pedeapsa.Ii mai recomand sa se autodenunte de toate faptele de coruptie,in care au fost implicati functionari publici din primaria Bacau,pentru ca altfel la vremea lor se vor autodenunta ei,impotriva lui Padureanu,si ei vor scapa,iar lui Leonard Padureanu i se vor adauga alte dosare de coruptie.Asa a dost un cazul Primarului Gheorghe Stefan din Piatra Neamt.

LĂSAȚI UN MESAJ