Fântâna arteziana din sensul giratoriu de la Colegiul Economic din Bacau imprastie de miercuri noapte lumini multicolore.

Dupa mai multe incercari nereusite, constructorii au reusit sa convinga reflectoarele montate sub apa sa functioneze mai mult de câteva ore.

Constructia din mijlocul sensului giratoriu a primit numele de “OZN” din cauza formei ciudate, si a pus pe jar bacauanii care nu au reusit inca sa inteleaga scopul acesteia.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Sper sa nu zboare pe deasupra Bacaului vreo strachina zburatoare din vreo altra galaxie ca o confunda cu un inamic si ne impusca ozn-ul cu cu rachete fotonice si sa vezi tu strachina lui stavarache cum dispare peste noapte.

  2. Dobitociile lui Spavarache !! Cati bani a” papat” sarcofagul lui Spavarache ??? poate cineva sa spuna din conducerea primariei ???? un sens giratoriu are nevoie de asa ceva ?? in sensul giratoriu dela podul Margineni ce se va pune ??? Propun ca primarul Spavarache sa fie turnat in bronz si amplasat acolo ca statuia lui Lenin !! Dar in mana sa tina in loc de lampa lui Ilici o pereche de catuse !! Le merita pe deplin !!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ