„Cel mai frumos ou de Paste” e un eveniment organizat in fiecare an de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Bacau. Activitatile culmineaza cu o expozitie de obiecte decorative, amenajata in centrul Bacaului.

„2016 fiind un an cu o semnificatie aparte, in care institutia marcheaza 20 de ani de activitate, evenimentul capata o amploare deosebita”, arata Marian Vatamanescu, purtator de cuvânt. Cele mai importante exponate vor fi 11 oua gigant, confectionate din polistiren: 10 inalte de un metru si unul de 1,5 metri.

ou Paste 01

Pictarea oualor a inceput, saptamâna trecuta, in centrele DGASPC din Bacau, Tg. Ocna, Filipesti si Comanesti, la „Betania”, Colegiul National „Gh. Vranceanu” si va continua saptamâna aceasta. Ouale gigant si celelalte obiecte decorative vor fi putea fi admirate la expozitia organizata pe 22 aprilie in fata Casei de Cultura.

“Pe parcursul celor câteva ore cât se va desfasura expozitia, toti cetatenii, adulti si copii, ce vor veni si vor dori sa picteze vor avea posibilitatea sa finalizeze un astfel de exponat”, arata Dana Titaru, director adjunct.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ