Primarul orasului a solicitat o ordonanta presedintiala care sa permita accesul in cladirea in care se afla robinetele care au inchis, de mai bine de trei saptamâni, izvoarele din statiune.

Sunt mai mult de trei saptamâni de când izvoarele minerale din Slanic Moldova nu mai functioneaza, cel care le-a oprit fiind Gheorghe Dascalu, consilier local si administrator al SC Flora SRL, firma care detine cladirea in care se afla pompele si care este in insolventa.

Nu am reusit sa-l contactam pe Gh. Dascalu pentru a afla direct de la el motivatia acestui gest. De altfel, si cu cetatenii care l-au ales comunica indirect, prin niste foi in care aduce acuzatii primarului.

PUBLICITATE

“Gh. Dascalu ma acuza ca nu i-am dat autorizatie de functionare, dar tot el spune ca trei izvoare functioneaza si trei nu functioneaza. Pai nu au acelasi regim? Si cine i-a cerut autorizatie? El nu are nici licenta de exploatare! Este evident ca rautatea lui nu are limite”, arata Andrei Serban (foto), primarul orasului, foarte suparat.

Edilul ii va face plângere penala lui Dascalu deoarece l-a denigrat, a denigrat si Primaria Sl. Moldova si a adus prejudicii statiunii. “E o problema de sabotaj! Turistii sunt extrem de nemultumiti ca izvoarele minerale sunt inchise, iar agentii economici sunt amenintati de Casa de Asigurari de Sanatate ca le va fi reziliat contractul. Ne-a facut mult rau! E o bataie de joc la adresa intregii comunitati!”, afirma Andrei Serban.

Primarul spera ca Institutul National de Balneoclimatologie va prelua izvoarele si le va exploata in conditii normale. Prioritara, la ora asta, este repornirea lor. “Vineri am solicitat ordonanta presedintiala in acest sens si eu sper din tot sufletul ca in aceasta saptamâna problema se va rezolva”, a declarat edilul orasului Sl. Moldova.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Dar cine este acest Gh. Dascalu care-si permite sa comita asemenea abuzuri ?! …desigur un personaj cu dosare vechi la sertar ca dealtfel multi alti parteneri de ai sai la cardasia politica pe interese de grup si personale …cu ocazia aceasta poate izvoraste vreo hotarare judecatoreasca care sa le inchida definitiv si irevocabil robinetul la comis ilegalitati si alte fraude …chiar nu-si dau seama ca nu mai reprezinta nimic in ochii cetatenilor ?! Mai au cautare si chemare doar in fata institutiile statului cele abilitate in restabilirea ordinii de drept .

  2. Rusine, pt. Bacau. Nesimtire. ce fac parlamentarii de Bacau ? Dorm in continuare?.De ce nu iau pozitie in Parlament ? Alo, tovarase Necula Avram, Iancu, et justare faraene, treziti-va. Este o problema de interes national. Cum se poate asa ceva? Vin cu bilet de tratament platit si nu beneficiez. Cineva va trebui sa plateasca. Oricum este o mare bataie de joc.

LĂSAȚI UN MESAJ