Conform procentelor raportate la ora 17,30, judetul Bacau, având o prezenta la vot de 37,27 la suta, a ajuns pe locul 13.

In mediul urban, pâna la ora 16 au votat 35,53 la suta dintre cei inscrisi pe liste, iar in mediul rural, 38,92 la suta.

Alegerile pentru functia de presedinte al României din 2 noiembrie 2014 au fost primele din istoria postdecembrista in care toate sectiile din tara au raportat numarul de alegatori prezenti la urne pâna la orele 10, 13, 16, 19 si 21.

Pâna acum, doar un numar limitat de sectii de votare, considerate reprezentative de sociologi, transmiteau aceste date.

In acest an, toti presedintii de sectie au comunicat prin SMS numarul celor care au votat, prin urmare procentele nu au aproximat, ci au reflectat cât se poate de precis realitatea.

Silvia Patrascanu


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ