20 iunie 2024
EvenimentOpt ani de televiziune pentru bacauani

Opt ani de televiziune pentru bacauani

Aproape trei mii de jurnale in direct, alte mii de emisiuni cu si despre bacauani, sute de invitati prestigiosi in studio, problemele de fiecare zi ale oamenilor, dar si dezbateri pe mari teme ale actualitatii – toate acestea au fost intemeiate cu dragoste si pasiune, profesionalism si mandrie. De la 1 iulie 2001 cu Alfa TV , apoi cu TV Bacau, Bacaul a avut o oglinda in care si-a vazut chipul, mai frumos sau mai putin placut, luminos ori intunecat, dar mereu adevarat, asa cum adevarata a fost credinta tuturor celor care au lucrat la aceasta televiziune ca sunt parte dintr-o echipa pentru care doar primul loc exista. Iar atunci cand viata i-a purtat mai aproape ori mai departe, pe unii peste mari si tari, au ramas cu inima aproape de locul in care au invatat si profesat mai mult decat o meserie, au invatat sa fie mandri de valoarea lor si de ceea ce realizeaza. Cu Alfa TV a inceput si continua cu TV Bacau simpla si frumoasa epopee a bacauanilor si a Bacaului, a celor care, zi de zi, seara de seara deschid televizoarele pentru a vedea ce s-a intamplat in locul unde traiesc. Pentru ca ei stiu: este televiziunea lor.

Raluca Lungu-Kiriacopulu:
“O, am multe amintiri placute legate de Alfa TV. Uneori imi doresc sincer sa fiu acolo. Le urez multa bafta tuturor si sa treaca peste criza asta, care ne afecteaza pe toti, cu usurinta.”Dana McAllister:
“Mi-aduc aminte cu emotie de efervescenta inceputului, cand se instalau primele reflectoare, cand se izolau studiourile si se monta aparatura. Cand fiecare incerca sa invete cat mai multe, sa dea tot ce-i mai bun din el. S-a dovedit ca, in timp, daruirea a dat rezultate si ca TV Bacau este de cursa lunga. La multi ani!”

Alina Iftode, purtator de cuvant al Institutiei Prefectului:
“TV Bacau reprezinta pentru mine emotiile inceputului. Multa vreme si de multe ori mi-a rasunat in minte anuntul a1, 2, 3, esti in emisiea. Nu pot sa nu le doresc colegilor mei, pentru ca eu ii consider colegi si acum, decat tot ce e mai bun. La multi ani si sa fie, intotdeauna, foarte bine primiti in casele bacauanilor!”

Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacau:
“Doresc viata lunga postului TV Bacau, iar celor care lucreaza aici, cat mai multe bucurii si emisiuni reusite. Si multa energie, ca au nevoie in meseria asta! La multi ani!”

Dragos Benea, presedintele CJ Bacau:
“Nici nu mi-am dat seama ca au trecut opt ani, parca abia am fost la Centrul de Cultura aGeorge Apostua, unde a avut locaa lansarea postului. Am mers umar la umar pentru ca in aceeasi perioada am inceput si eu urcusul politic si imi doresc sa ne vedem peste un deceniu avand si mai multa experienta fiecare in domeniul lui. TV Bacau a fost un partener corect si principial al Consiliului Judetean. La multi ani!”

Dorian Pocovnicu, prefectul judetului Bacau:
aCei mai frumosi ani din cariera mea jurnalistica sunt legati de TV Bacau, pe atunci Alfa TV. Sunt cu atat mai frumoase aceste amintiri cu cat imi dau seama ca din entuziasmul unei echipe tinere au iesit productii de televiziune cu mult superioare unora dintre cele care se realizeaza astazi. La multi ani si, in continuare, cat mai multe emisiuni si jurnale de stiri!”

Dorin Ciulina:
“La mai mare. Ce sa spun? Sa ramana acelasi reper important in mass-media audiovizuala locala si sa aiba mereu aceeasi calitate veritabila de scoala de presa.”spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img