Doi minori de 15 şi 17 ani au fost depistaţi de poliţişti la scurt timp după ce au smuls geanta unei femei de 81 de ani. Prejudiciul afost recuperat.

Poliţiştii din Oneşti au fost sesizaţi de un bărbat de 53 de ani despre faptul că o persoană de sex feminin a fost victima infracţiunii de tâlhărie.

La faţa locului poliţiştii au stabilit că în jurul orei 21.00, o persoană de sex feminin de 81 de ani, în timp ce se afla pe strada Gării din Oneşti a fost deposedată prin smulgere de o geantă în care se afla suma de 12 lei şi documente personale.

PUBLICITATE

În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au depistat o minoră de 15 ani şi un minor de 17 ani, ambii din judeţul Bacău, asupra cărora au fost găsite bunurile sustrase.

Prejudiciul a fost recuperat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ