Onești: A furat țigări și băutură de 450 de lei

2

La data de 20 februarie a.c., poliţiştii oneşteni au depistat un bărbat de 32 ani, din comuna Valea Seacă, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 27 septembrie 2016, în jurul orei 20.30, o persoană necunoscută ar fi pătruns, prin efracţie, în sediul unei societăţi comerciale situată în Onești, de unde ar fi sustras ţigări şi băuturi alcoolice în valoare de 450 lei.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat un bărbat de 32 ani, din comuna Valea Seaca, bănuit de comiterea faptei.

Faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău în vederea luării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Măi fraților de la ziar, vă rog să specificați ce etnie are cetățeanul din comuna Valea Seacă.
    Cetățenii majoritari, adică românii, din această comună sunt oameni educați și au credința în Dumnezeu.
    Au cei ”șapte” ani de acasă. Nu sunt predispuși a comite asemeni acte.
    Vă stă în putință să reveniți cu acest material, dar cu adăugiri ??

  2. problema e alta, ce repede se rezolva cazurile tip las fierbinti cu dauna 450 lei si acei cu milioane de euro,trec ani si nu se gasesc dovezi.caz clasat.sau nu pot sta in detentie, nu le prieste aerul.

LĂSAȚI UN MESAJ