Poliţiştii oneșteni au identificat un bărbat de 33 ani, din Moinești, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

La data de 05 februarie a.c., polițiștii au fost sesizaţi de către o femeie de 39 ani, din Onești, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras bunuri în valoare de 4000 lei dintr-un imobil aflat în construcție pe raza comunei Coțofănești.

În fapt, în noaptea de 04 spre 05 februarie a.c., o persoană necunoscută ar fi pătruns în imobilul în cauză de unde ar fi sustras bunurile.

PUBLICITATE

În urma activităţilor specifice efectuate, polițiștii au reușit depistarea și identificarea unui bărbat de 33 ani, din Moinești, bănuit de comiterea faptei. Bunurile sustrase, respectiv o ușă și trei geamuri termopan, au fost predate părții vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ