Anul acesta elevii Colegiului National „Vasile Alecsandri” au adus pentru Bacau doua premii I, un premiu II, un premiu III, o medalie de argint, un premiu special si doua mentiuni de la olimpiadele nationale.

Olimpicii nationali ai colegiului sunt: Diana Buruiana (clasa a XI-a B, prof. Elena Chelaru) – premiul I la Psihologie, Anna Eliza Boronea (clasa a XI-a D, prof. Ingrid Irascu) – premiul I la Limba germana, Alexandra Tudor (clasa a XI-a I, prof. Ioan Grintescu) – premiul II la Limba italiana, Stefania Ciuca (clasa a X-a B, prof. Florenta Popa si Nona Dulhac) – premiul III la Limba engleza, Thea Hartman (clasa a XI-a B, prof. Alis Galbeaza si Oana Gheorghiescu) – mentiune la Limba engleza, Razvan Gherasa (clasa a V-a, prof. Madalin Bertea) – medalie de argint la Matematica, Vlad Ghelaru (clasa a IX-a E, prof. Tatiana Rizan) – premiu special la Biologie si Claudia Roman (clasa a XI-a A, prof. Marieta Hârtescu) – mentiune la Concursul National de istoria si traditiile rromilor.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ