Douazeci si doi de olandezi vor sosi, mâine, in Bacau pentru a demara o noua investitie in cadrul programului derulat de Asociatia Betania, in mediul rural, pe educatie si sanatate. E vorba de construirea unui dispensar medical in Colonesti, proiect care valoreaza 60.000 de euro si este realizat in parteneriat cu CL Colonesti si Werkgroep Zegveld Olanda.

Fundatia dispensarului a fost finalizata in prima parte a proiectului. Cea de-a doua parte – construirea cladirii – se va desfasura in perioada 22 iulie – 6 august 2013.

Cei 22 de olandezi vor sosi in Bacau sâmbata si vor ajunge, in aceeasi zi, la Colonesti, unde vor fi cazati in vechiul sediu al primariei. In judetul Bacau, Asociatia “Betania” a mai ridicat constructii de la zero: Dispensarul Racova, Centrul Medical Gaiceana, Dispensarul Iz. Berheciului, Dispensarul Huruiesti, Gradinita Sarata, Scoala I-IV Valea Sosii si Scoala Turluianu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ