Asociatia “Betania” se pregateste de o noua investitie: reabilitarea Centrului de Recuperare pentru copiii cu dizabilitatI neuro-motorii. Lucrarile vor costa aproximativ 110.000 de euro, suma ce va fi acoperita de finantatorii din Olanda si de Fondurile Elvetiene.

“Renovarea consta in izolarea centrului si realizarea unui sistem nou de ventilatie deoarece apa e foarte calda si se formeaza condens, ceea ce distruge peretii”, arata Andre Muit, presedintele Asociatiei “Betania”.

Lucrarile vor fi realizate de voluntari sositi din Olanda special in acest scop. Andre Muit mai planuieste, tot pentru 2015, si extinderea Centrului de Recuperare intrucât cererea de servicii este foarte mare. In prezent, aici pot beneficia de terapie 30 de copii/zi, urmând ca dupa extinderea capacitatatea centrului sa creasca la 80-100 de copii/zi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Asa, foarte bine, sa vina olandezii sa ne stearga la fund, pe banii lor, evident. Ca doar sunt atei (peste 60% din populatia Olandei) si ca atare ei trebuie sa ne sfinteasca locurile si sa aiba grija de sanatatea copiilor nostri. Asta in vreme ce Stavarache si clica lui de talhari de la toate partidele finanteaza la greu sporturi falimentare si popime aurita si mercedesita. Asa oras, asa conducere !

LĂSAȚI UN MESAJ