La data de 24.02.2016, orele 02:10, lucratorii Postului de Politie Hemeius, impreuna cu lucratorii Postului de Politie Margineni, in timp ce executau serviciul de patrulare intercomunala pe DN 15, pe raza comunei Hemeius, au oprit in trafic un autoturism înmatriculat in Olanda. După legitimarea conducatorului auto s-a constatat ca acesta, un bărbat în varsta de 33 de ani, din orasul Buhusi, jud. Bacau are permisul de conducere anulat din 2013.

S-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere fapta prev. de art. 335 alin. 2 C.P., urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau cu propunerile corespunzatoare.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ