În ziua de 23.05.2015, orele 14.45, pe D.J.116A, în localitatea Marginea, com.Oituz jud. Bacău, la km 1+100 m, s-a produs un accident de circulaţie în următoarele împrejurări:

În timp ce o tânără de 26 ani, din com.Oituz, jud. Bacău, conducea pe direcţia de mers Oituz-Pîrgăreşti, ajunsă în punctul susmenţionat, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod betonat situat pe partea dreaptă a direcţiei de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, precum și a unei alte femei, de 60 ani, pasageră în autoturism, ambele fiind transportate cu ambulanţa la Spitalul municipal Oneşti unde au fost diagnosticate astfel:

PUBLICITATE

Conducătoarea auto, cu ”fractură humerus, fractură antebraţ ambe oase treime medie, traumatism craniocerebral cu plagă contuzăfrontală, comoţie cerebrală”, rămînînd internată la secţia chirurgie, iar pasagera cu ”politraumatism prin accident rutier traumatismcraniocerebral, plagă contuză frontală, contuzie toraco abdominală, fractură radius sting”, rămînînd deasemenea internată la secţia ortopedie.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de negativ şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal conf.art.196 CP care urmează a fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ