Unitatile Postei Române din întreaga tara, din mediul urban si rural, vor fi închise luni, 30 noiembrie, si marti, 1 decembrie, de Sfântul Andrei si Ziua Nationala a României.

Conform unui comunicat al Postei, programul anuntat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit carora cele doua zile sunt sunt declarate zile de sarbatoare legala, în care nu se lucreaza. Reprezentantii Postei Române precizeaza ca sâmbata, 28 noiembrie, toate subunitatile postale vor avea program normal de lucru aferent zilei de sâmbata, iar duminica, 29 noiembrie, vor fi închise.

“Ca urmare a programului anuntat, este posibil ca trimiterile postale prezentate în zilele de 27 si 28 noiembrie 2015 sa înregistreze timpi mai mari de circulatie”, se precizeaza în comunicat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ