Câteva trepte urcate de dimineata, o cheie rasucita in usa, un buton si mai multe telefoane, taste pentru a ordona rândurile si gândurile, un drum pe teren, uneori doua sau poate chiar trei, din nou taste si muzica la casti- Napalm, Zappa ori Coverdale, in functie de intensitatea articolului de fond- alte telefoane, discutii si mistouri cu colegii pentru ca jurnalismul inseamna, mai presus de toate, viata de redactie, câte o fraza smechera din Tolontan sau Benedetto Ferrara, o macheta abia schitata ca sa nu intri in gura sefului de editie, BT-ul in colt de pagina si, spre seara, un ochi aruncat pe prima pagina a “Desteptarii” de a doua zi, in care, de 20 de ani incoace, urcând o treapta dupa alta, iti aduci modesta contributie si tu…

…Dan Sion.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

 1. Au trecut 20 de ani in aceasta meserie ??
  Oare este mult ? Oare este putin ?
  Eu iti doresc “La mai mare ” ! “La mai mult” !
  Adica “La multi ani” Dan Sion !
  “La multi ani ” Desteptarea !
  La editia 15 000 sa o sarbatorim impreuna pe Municipal, sau Bacau Arena, la un meci oficial, de prima Liga, FC Bacau – Rapid Bucuresti. Ce zici, te prinzi ????

LĂSAȚI UN MESAJ