Sase sute de copii din judetul Bacau vor participa la proiectul „FAN, cu draga inima” al Carlei Popa, care a demarat in iulie si va dura pâna in noiembrie. Sustinatori sunt DGASPC si Facultatea de Stiinte ale Miscarii, Sportului si Sanatatii Bacau.

Carla si Asociatia pentru Promovarea Dezvoltarii Personale (APDP), pe care o coordoneaza, isi propun sa-i implice pe copiii din medii defavorizate, mai ales pe cei din mediul rural, in activitati care vor fi distractive dar care, in acelasi timp, ii vor invata ce inseamna un stil de viata sanatos.

Concret, APDP are ca obiective apararea si intarirea sanatatii personale a cel putin 600 de copii cu vârsta intre 13-18 ani, formarea unor deprinderi de viata sanatoasa si a unui stil de viata responsabil, dezvoltarea personala a beneficiarilor prin cunoasterea de sine si formarea unei imagini pozitive despre propria persoana, dezvoltarea de abilitati personale, dezvoltarea abilitatilor necesare lucrului in echipa.

PUBLICITATE

Vor fi organizate, in aceasta vara, ateliere de informare, dezvoltare personala si educatie gastronomica, concursuri de biciclete si alte probe sportive, flashmob si interviuri.

„Un stil de viata nu se formeaza la vârsta adulta, este nevoie ca de la vârste fragede copilul sa fie indrumat spre a adopta o atitudine pentru un stil de viata sanatos, prin cultivarea deprinderilor sanatoase, prin exemplele de bune practici, la care se adauga si influentele programelor la care au acces.”
Carla Popa, presedinte APDP Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ