O tanara de 24 de ani, aflata sub influenta bauturilor alcoolice, a fost surprinsa d eun echipaj de jandarmi in timp ce spargea gemul unul magazin.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, executând misiuni specifice de ordine publică în municipiul Bacău, în ziua de 19.11 a.c. în jurul orei 19.00, au surprins o tânără aflată sub influenţa băuturilor alcoolice care a spart geamul unui magazin din oraş.

Persoana respectivă, identificată ca fiind R.N. de 24 ani, domiciliată în Bacău, a fost depistată după ce, pe fondul consumului excesiv de alcool a distrus vitrina unui magazin din zona gării.

Ca urmare a acestui fapt, au fost întocmite actele procedurale sub aspectul comiterii infracţiunii susceptibile de distrugere, prevăzută de art. 253, alin. (1) C.P., dosarul în cauză cu actele de constatare şi tânăra în cauză au fost predaţi organelor de urmărire penală ale Secţiei 2 Poliţie Bacău pentru continuarea cercetărilor.

Pentru a solicita sprijinul jandarmilor, cetăţenii îi pot apela fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ