Lucratorii Postului de Politie Tamasi au fost sesizati, ieri, de catre o femeie de 80 ani, din satul Chetris, com. Tamasi, despre faptul ca, la inceputul lunii mai, o tânără de 20 ani, din aceeași localitate i-a sustras dintr-o cutie din lemn aflata intr-o anexa a locuintei 6.000-8.000 lei.

Polițiștii deplasați la fata locului au stabilit că cele sesizate se confirma, in cutia din lemn de unde dispăruse banii fiind găsită suma de 1800 lei.

Cu ocazia cercetarilor au fost ridicate urme papilare de pe cutia din lemn si de pe bancnotele identificate in interiorul cutiei.

PUBLICITATE

Din investigatii a rezultat faptul că tânăra bănuită de comiterea faptei a mers la inceputul lunii mai, la locuinta persoanei vatamate pentru a o ajuta la treburile casnice, moment in care a observat locul unde aceasta isi tine banii, iar cand aceasta nu a fost atentă a sustras o parte din suma de bani existentă in cutia din lemn.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie propusa solutie legala prin Parchet.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ