Un furt din poseta s-a dovedit a fi, in cele din urma, o inscenare la care a apelat o tanara angajata pentru a justifica faptul ca a cheltuit in scopuri personale o suma imensa din banii firmei la care lucra.

La finele lunii martie, o tânără de 29 ani, angajată a unei societăți comerciale din municipiul Bacau, s-a prezentat la poliţie unde a sesizat faptul din poseta i s-au furat 11.000 de lei, bani pe care trebuia să îi predea la sediul societății.

A fost întocmit dosar penal și în urma cercetărilor și a a administrării de probe s-a stabilit faptul că, tanara care avea calitatea de gestionar la societatea comercială, a cheltuit in interes personal suma de 11.000 lei, bani proveniţi din încasări, iar pentru a ascunde acest lucru s-a prezentat la poliţie unde a reclamat faptul că banii i-ar fi fost furati în timp ce se afla intr-un autobuz.

Se continua cecetările față de persoana suspectă sub aspectul comiterii infracţiunii de delapidare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ