Publica in revistele Plumb, 13 Plus, Agora literara, Citadela, Tribuna, Ateneu etc. Debut literar in volumul colectiv “Lira pentru patru puncte cardinale” (2010), in antologia Poetic@ (2011), brosura “Aud materia plângând”, dupa care urmeaza debutul in volum, in 2011: “Un sarut mai adânc”.

Adriana Marinela Balan, care semneaza Mirela Balan, publica un nou volum de poezii – Supradoza, la editura ePublishers, 2014, lansat, cu un numeros public, la Casa memoriala “George Bacovia”.

Au citit poeziile din volum si au comentat pentru asistenta Calistrat Costin, Petre Isachi si Marius Manta. “Poezia sa persifleaza banalul, penduleaza intre paradigma trecutului si a unui prezent continuu. Este asumata existential, autodefinindu-se sub forma unui “rosu arterial”.

PUBLICITATE

Este un volum autoreferantial, cu trei parti, care interdialogheaza: La periferia simtirii, Alchimia durerii, Reverberatii (Marius Manta). O poezie profunda, “grea”, “de asumare a vinei tragice”, o poezie a iubirii, dantelarie in doi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ