20 aprilie 2024
ActualitateO studentă din Bacău își donează bursa pentru a ajuta o familie...

O studentă din Bacău își donează bursa pentru a ajuta o familie nevoiașă în prag de sărbători

Într-un act de generozitate și empatie, Ionela Cosor, o studentă originară din Bacău, a luat o hotărâre neobișnuită pentru un tânăr în pragul vieții academice. A decis să își dedice bursa anuală unui scop cu totul special și umanitar. Tânăra a ales să sprijine o familie aflată într-o situație delicată, în care doi copii au rămas fără tată acum o lună și trăiesc în condiții dificile.

Ionela și-a propus să aducă bucurie pe chipul celor doi micuți îngerași în preajma sărbătorilor de iarnă. “Am hotărât să fac acest gest pentru că vreau să aduc un zâmbet pe chipurile acestor copii, care au trecut prin momente dificile recent. Într-un sezon al bucuriei și al dăruirii, consider că fiecare dintre noi are responsabilitatea de a contribui la fericirea celor din jur,” a declarat Ionela Cosor, studentă la Facultatea de Geografie si Geologie Iași.

Studenta s-a implicat activ în organizarea ajutorului și a luat inițiativa de a se ocupa personal de a aduna alimente, jucării și hăinuțe pentru cei mici. “Mă ocup eu de câteva plușuri și un set de hăinuțe, însă cei mici au nevoie de un frigider,” a menționat ea.Ionela face un apel către comunitatea locală pentru a oferi sprijin în această acțiune caritabilă. “Dacă este cineva care are un frigider și dorește să îi ajute pe acești copii de Crăciun, să aibă în ce să își mențină mâncarea, îl rog să mă contacteze. Orice gest de solidaritate contează în aceste momente.”

Pentru protejarea intimității familiei și copiilor, Ionela a ales să ofere detalii de sprijin în privat, evitând publicarea imaginilor sau informațiilor personale în grupurile publice. “Respectăm confidențialitatea acestor suflete nevinovate și ne dorim ca gestul nostru să fie un dar discret și generos în spiritul sărbătorilor.”

Copiii aflați în nevoie sunt dintr-un sat din județul Bacău, iar Ionela Cosor speră că acest mic gest de bunătate va inspira și alți tineri și comunitatea locală să se implice și să ofere ajutor acolo unde este nevoie, aducând lumină și speranță în viața celor care trec prin momente dificile.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri