Ieri, in jurul orei 08.00, pe DN 2F, km 9+850 metri, in interiorul localitatii Traian, jud. Bacau, o conducătoare auto de 47 ani, din comuna Letea Veche, jud. Bacau în timp ce conducea autoturismul pe directia Bacau-Vaslui, a lovit si accidentat un minor de 8 ani, din comuna, care se angajase in traversarea drumului pe trecerea de pietoni, semnalizata cu indicator si marcaj.

În urma evenimentului rutier a rezultat vatamarea corporala a minorului, care a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean Bacau, unde i s-a stabilit diagnosticul de ”policontuzionat prin accident rutier, traumatism cranio facial, contuzie toraco-abdominala, contuzie umar stang, contuzie genunchi bilateral”, fara leziuni osoase, ramanand internat.

Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, i-au fost recoltate si probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

PUBLICITATE

A fost întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prev. si ped. de art. 196 din Codul Penal.

FOTO: Ciprian Humă


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ