Casa are fundatie, dar are nevoie de voluntari pentru a fi gata

O mâna de oameni inimosi, membri ai Asociatiei “Valoare Plus”, au decis sa construiasca o casa sociala in comuna Podu Turcului pentru trei copii necajiti si mama lor, care e vaduva. Asta dupa ce Andrei Nedelcu, 11 ani, ii scrisese lui Mos Craciun, povestindu-i toate necazurile sale. Intre altele, baietelul se temea ca ploile le vor darâma casuta.

“Daca traia tata poate mai puneam valatuci colea, dar mama nu are putere sa construiasca casa”, marturiseste copilul.

Cu sprijinul lui Gelu Ciorava, primarul comunei Podu Turcului, “Valoare Plus” a obtinut pentru familia Nedelcu un teren, apoi a lansat o campanie de strângere de fonduri si a reusit sa toarne fundatia.

La sfârsitul acestei luni, membrii asociatiei vor sa ridice peretii, sa monteze acoperisul si sa termine casa deoarece frigul bate la usa. Pentru asta e nevoie, insa, de “eroi”, adica de voluntari.

Podu Turcului - Casa lui Andrei 1 Scrisoare

“Asociatia «Valoare Plus» si echipa de eroi coordonati de un grup de specialisti vor construi «Casa lui Andrei” in perioada 26-30 octombrie 2015, arata Marian Paduret, coordonator proiect. Facem apel la toti cei care pot fi eroi pentru aceasta familie defavorizata si vor sa puna deoparte macar o zi in care sa se alature construirii casei.”

Bacauanii care doresc sa aseze o caramida la casuta lui Andrei si a fratiorilor sai pot intra pe site-ul Asociatiei “Valoare Plus”, unde vor gasi formularul de inscriere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ