24 aprilie 2024
Zona zeroFapt diversO Sărbătoare de Dragobete de neuitat la Arena Mall Bacău

O Sărbătoare de Dragobete de neuitat la Arena Mall Bacău

Astăzi, Bacăul a fost martorul unei sărbători de Dragobete cu totul și cu totul specială, iar atmosfera plină de romantism a umplut incinta Arena Mall Bacău. Viceprimarul Liviu Miroșeanu a declarat că evenimentul a fost organizat de echipa tânără și plină de energie de la TNL Bacău, sub numele inspirat de “Căsătorește-te pentru o zi”.

Peste 100 de cupluri s-au adunat în centrul comercial, îmbrăcați în ținute festive, pregătiți să trăiască experiența unei căsătorii pentru o zi. Până la această oră, toți participanții au contribuit la crearea unei atmosfere pline de bucurie și surprize.

Echipa organizatoare a reușit să creeze un eveniment unic, oferind cuplurilor oportunitatea de a experimenta bucuria și emoțiile unei căsătorii pe termen scurt. În jurul lor, decorurile festive și muzica romantică au adăugat un farmec aparte acestei experiențe, iar participanții au avut parte de momente de neuitat.“Suntem încântați să vedem atât de mulți oameni îmbrățișând această inițiativă cu entuziasm și bucurie. Este o modalitate inedită de a celebra Dragobetele, aducând în prim-plan dragostea și bucuria într-un mod creativ”, a declarat viceprimarul Liviu Miroșeanu.

Cei implicați în organizarea evenimentului au făcut tot posibilul să ofere participanților o experiență autentică, de la ceremonia symbolică a căsătoriei până la mici surprize și cadouri care au adăugat un plus de magie momentului.

Sărbătoarea “Căsătorește-te pentru o zi” la Arena Mall Bacău rămâne o experiență de neuitat pentru toți cei implicați, dovedind că dragostea și bucuria pot fi sărbătorite în cele mai inedite și creative moduri.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri