SC Bacau se pregateste pentru doua super-meciuri: mâine, de la ora 14.30, pe “Letea” vine vice-campioana ASA Târgu-Mures, in “optimile” Cupei României, iar sâmbata, de la ora 13.30, soseste Rapidul, intr-un joc care va decide lidera Seriei I

Saptamâna mare pentru divizionara B Sport Club Bacau! O saptamâna care a inceput cu punerea in vânzare, la sediul clubului, de la stadionul “Letea” si la chioscul de ziare din fata frizeriei “Select”, a biletelor pentru cele doua super-meciuri programate miercuri si sâmbata, in Bacau. Miercuri, de la ora 14.30, pe “Letea” vine vice-campioana României, ASA Târgu-Mures, in “optimile” Cupei României.

Costul unui tichet: 15 lei. Iar sâmbata, de la 13.30 este programat jocul cu Rapid Bucuresti, un joc care va decide lidera Seriei I din esalonul secund si la care publicul va avea acces achitând 10 lei, contravaloarea unui bilet.

PUBLICITATE

“Este, intr-adevar, o saptamâna foarte importanta pentru noi. Astept sa ne prezentam ca o echipa frumoasa care, usor-usor, sa-si reia locul pe care, in conditii normale, ar fi trebuit sa-l avem in fotbalul românesc.

Totodata, sper ca la ambele jocuri, tribunele sa fie pline. De aceea am decis sa punem in vânzare biletele de meci inca de luni”, a declarat presedintele SC-ului, Cristi Ciocoiu. Antrenorul bacauan, Cristi Popovici stie ca misiunea echipei sale se anunta una dificila. Si cu ASA, si cu Rapid. Dar mai stie ca orice este posibil.

“Primul meci este si cel mai greu. Din toate punctele de vedere. In conditiile in care a fost eliminata din Cupa Ligii, iar in campionat nu parcurge un moment grozav, ASA are obiectiv clar de a câstiga Cupa României. Ne asteapta un meci greu, in care pornim cu sansa a doua, dar nici cu Craiova nu eram favoriti. Vom incerca sa producem o noua surpriza chiar daca, repet, dam peste o echipa de mare calitate, cu jucatori precum N’Doye, Brandan sau Gabi Muresan. Sper sa facem o figura frumoasa si sa nu ne confruntam cu accidentari, mai ales ca sâmbata vine Rapidul. Daca ii batem pe giulesteni, locul 1 este al nostru”, a declarat Popovici, care, in perspectiva jocului cu ASA, va include in finalul antrenamentului de azi si exersarea loviturilor de la 11 metri:

“Le-am repetat si inainte de meciul cu Craiova si s-a vazut ca ne-a prins bine”. Ultimul cuvânt il are capitanul Razvan Adascalitei: “In astfel de meciuri, te simti cu adevarat fotbalist. Dorim sa fie din nou spectacol, asa cum a fost si cu Craiova: si in tribune, dar si pe teren. Cu ASA, nu avem nimic de pierdut, iar cu Rapidul speram sa intrerupem seria nefasta a infrângerilor suferite acasa, in campionat, in sezonul de toamna”. Fiind o saptamâna cât un an, se stie ca n-aduce anul ce aduce ceasul!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ