Șeful filialei județene băcăuane PNL, deputatul Mircea Fechet, a susținut vineri, 13 mai, o conferință de presă în care a anunțat că o parte din organizația USR Târgu Ocna, în frunte cu președintele acesteia, Bogdan Ababei, trec la PNL.

„Este o zi importantă pentru filiala PNL Bacău, la fel cum este o zi importantă și pentru organizația noastră din Târgu Ocna și pentru viitorul orașului Târgu Ocna. Îi urez bun venit în echipa liberală domnului Bogdan Ababei, Bogdan fiind președintele USR Târgu Ocna și candidatul care la alegerile locale din 2020 a fost la 44 de voturi de a câștiga primăria orașului Târgu Ocna. Obiectivul nostru politic în 2024 este să câștigăm alegerile la Târgu Ocna, PNL să fie un partid care să conteze și mai mult pe scena politică a județului Bacău, țelul nostru fiind câștigarea Consiliului Județean”, a declarat deputatul Mircea Fechet care a semnat adeziunea lui Bogdan Ababei chiar în conferința de presă.

La întâlnirea cu presa a participat și Mihai Rusu, fostul președinte al organizației PNL Târgu Ocna care i-a urat lui Bogdan Ababei bun venit în partid și mult succes.

Ababei a precizat că vine în PNL cu proiectul său, care se numește „Dreapta Unită”, și consideră că doar uniți vor putea câștiga și schimba ceva în Primăria Târgu Ocna.
„Cred că Dreapta Unită are șansele cele mai mari să se realizeze în jurul și la inițiativa celui mai mare, cel mai mare fiind Partidul Național Liberal. Acum, Târgu Ocna are o administrație ce trăiește departe de realitățile vremurilor deși primarul în funcție a primit o zestre de proiecte mature. Eu sunt convins că, împreună, renunțând la orgolii, cu muncă de construcție, în această echipă, PNL va câștiga în 2024 Primăria Târgu Ocna”, a afirmat Bogdan Ababei.

Tot în cadrul conferinței de presă prilejuită de trecerea unei părți a USR Târgu Ocna la PNL, președintele PNL Bacău, deputatul Mircea Fechet a făcut referiri și la finanțările decise de Guvern pentru județul Bacău:

„Vă mai anunț faptul că, mă bucur că Guvernul României a decis că județul Bacău va beneficia de 1,6 miliarde de lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, avem 814 milioane de lei pentru drumuri și poduri, 610 milioane pentru apă și canalizare și aproape 200 de milioane pentru rețeaua de gaze.”Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE