Clasele a V-a B, diriginte Gabriela Ciuche, și a VI-a A, diriginte Laura Gavriliță, au participat la activitatea „Copiii, roade minunate ale familiei”, desfășurată în sala mică de sport a Colegiului Național „Ferdinand I”. Talentul și entuziasmul micuților, implicarea părinților și devotamentul profesorilor s-au concluzionat în două seri minunate. Așa cum a fost numită, activitatea a fost „o oră de dirigenție altfel”.

Elevii au prezentat în cele mai originale moduri legumele pe care și le-au ales, iar părinții și-au amintit cum e să fii elev. Profesorii s-au bucurat, la rândul lor, de spectacolul oferit de cei mici, care au cântat și dansat, dar și de atmosfera tradițional românească, oferită de amenajarea spectaculoasă a sălii, realizată cu ajutorul prof. Liliana Puiu, și de produsele tradiționale aduse cu drag de părinți.


Pentru a-i motiva pe participanți, aceștia au primit diplome, care le-au confirmat cât de bine s-au descurcat. Activitatea a fost un real succes, fapt remarcat atât membrii juriului, cât și de elevi și părinți, care s-au bucurat de această întâlnire educativă.

prof.dr. Laura Gavriliță, CN „Ferdinand I” BacăuPUBLICITATE