Consiliul Local Bacau se reuneste miercuri, 13 iulie, intr-o noua sedinta extraordinara, ce are pe ordinea de zi trei proiecte de hotarâri.

Primul se refera la desemnarea reprezentantilor Consiliului Local si ai Primarului municipiului Bacau in consiliile de administratie ale unitatilor de invatamânt preuniversitar de stat din municipiul Bacau pentru anul scolar 2016-2017.

Un alt proiect este asocierea municipalitatii cu Asociatia Surf The Earth Project, Directia Judeteana de Sport si Federatia Româna de Baschet la organizarea competitiei „Bacau Streetball Challenge”, ce se va desfasura in perioada 16-17 iulie.

PUBLICITATE

Al treilea proiect este o alta asociere, a municipalitatii si a Teatrului Municipal Bacovia, in calitate de parteneri, alaturi de Biserica Crestina Penticostala „Maranata”, in vederea organizarii unui concert de muzica crestina la Teatrul de Vara „Radu Beligan”.

Sedinta Consiliului Local este programata la ora 12, la Centrul de Afaceri si Expozitii.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ