Lunga vara fierbinte a lui Mihai Nistor continua. Dupa ce s-a incununat campion mondial al super-greilor la APB, divizia profesionista creata de AIBA si a obtinut calificarea la Olimpiada de anul viitor, de la Rio de Janeiro, boxerul legitimat la SCM Bacau- CSSM se pregateste pentru o noua provocare. Ieri, Nistor a plecat, impreuna cu antrenorul sau, Relu Auras, in Bulgaria, gazda Campionatului European rezervat Seniorilor.

“Mergem mult mai relaxati la Sofia deoarece Mihai este deja calificat la Olimpiada. Asta nu inseamna ca nu ne vom respecta blazonul si ca nu vom trage cât mai tare, insa trebuie sa luam in calcul totul, nu doar Europenele”, a declarat Relu Auras, care a detaliat: “Tot ce facem de acum inainte are ca finalitate Rio, unde ne dorim foarte mult o medalie. In acest sens, Europenele si Mondialele constituie etape importante de pregatire, pe care le abordam cu cea mai mare seriozitate.

Totusi, nu trebuie uitat faptul ca Mihai va trece intr-un timp foarte scurt de cele opt reprize din APB la meciuri de numai trei reprize, asa cum vor fi cele de la Europene. Adaptarea, din acest punct de vedere, va fi destul de dificila”. Mihai Nistor isi va incepe parcursul la Campionatul European de la Sofia vineri sau sâmbata, tragerea la sorti a meciurilor din primul tur urmând sa aiba loc azi.

PUBLICITATE

Dupa Campionatul European din Bulgaria, pe Nistor il asteapta un alt challenge de prim rang. Astfel, in septembrie, pugilistul bacauan va lupta pentru titlul suprem in APB, contra campionului din sezonul trecut la A91 kg, germanul Erik Pfeiffer. In joc se va afla titlul suprem al acestei categorii, dar si o bursa de 40.000 de euro.

In fine, 2015 se va incheia pentru elevul lui Relu Auras cu Mondialele de Seniori, programate in luna octombrie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ