Organizatorii Balului Bobocilor de la Colegiul National Gheorghe Vranceanu au anuntat, astazi, ca din cauza emotiilor, s-a produs o eroare la anuntarea rezultatelor oficiale ale concursului de popularitate de la Balul Bobocilor, care a avut loc vinerea trecuta.

Astfel, titlul de Miss Popularitate ar fi trebuit sa revina Sevorei Agop, insa din greseala, a fost atribuit unei alte concurente. Eroarea a fost remediata in cursul zilei de astazi.

Asadar, premiantii concursului de la Balul Bobocilor sunt Carina Zaharia, si Bogdan Vicol, care au fost desemnati Miss si Mister Boboc „Vranceanu” 2015.

Pe locul II s-au clasat Bianca Popa si Daniel Closca, iar pe III, Ilinca Budeanu si George Marcu.

Titlul de Miss Popularitate i-a revenit Sevorei Agop, iar cel de Mister Popularitate, lui Razvan Pana. Miss Fotogenie a fost desemnata Ilinca Budeanu, iar Mister Fotogenie, Daniel Closca.

6 COMENTARII

  1. Un narav idiot, care nu are nicio treaba cu invatamantul, cu scoala. O tampenie importata din Statele Unite, la fek ca si muuuuuulte alte tampenii generatoare de retardati. Balul Bobocilor poate fi organizat oriunde, dar nu DE si IN INCINTA unei institutii de invatamant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here