OMV Petrom a ieftinit, din nou, motorina cu 4 bani pe litru în statiile proprii, iar bnzina cu 1-2 bani. Si asta, dupa ce, saptamâna trecuta, s-au inregistrat nu mai putin de trei scaderi de pret consecutive.

Pentru cei mai multi dintre soferi, ietfinirile sunt ca si cum n-ar exista. Cert e ca, in urma scaderilor de pret din ultima luna, pretul litrului de motorina, de exemplu, este mai mic cu…peste 40 de bani.

Bunaoara, la statia de pe Milcov, litrul de motorina este acum de 4,56 lei, iar cel de benzina standard 4,83 lei. Insa, in tara, sunt benzinarii unde pretul motorinei a scazut sub 4,50 lei, cel mai mic fiind de 4,41 lei/litru.

PUBLICITATE

De amintit ca, de la 1 ianuarie, TVA va fi redus la 20%. In acest context, ar fi de asteptat ca si pretul carburantilor auto la pompa sa scada. Interesant de urmarit cu cât vor fi mai ieftini carburantii.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ