Deputatul Valerian Vreme a facut o noua in Parlamentul României, a doua, pe tema schimbarilor conducerilor unitatilor de invatamânt din judetul Bacau, dupa cea care a ajuns la Ministerul Educatiei la mijlocul lunii august.

Acesta sustine din nou ca „schimbarea a stârnit reactii negative, cu atât mai mult cu cât nu s-a precizat ce culpe manageriale ar avea cadrele didactice schimbate. Ne aflam in fata unei epurari pe criterii politice a managerilor, la gesturi in forta facute de inspectori scolari generali cu apartenenta politica bine definita.”

In final, Valerian Vreme da si solutia: „Executivul sa organizeze concursurile de directori de institutii de invatamânt, asteptate in teritoriu de atâtia ani.”

PUBLICITATE

Mandatele directorilor si directorilor adjuncti au inceput la 1 septembrie si sunt valabile un an de zile.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

 1. Domnul VREME sa-si vada de politica lui,, caci a fost la toate partidele si acuma nu mai
  stie la ce partid este???!!! a lui Basescu sau a lui Oprea??? Nimeni nu mai vrea acest specimen
  de politruk,,,,????!!!,,

 2. De ce n-a intervenit domnul și atunci când PNL, PDL a făcut schimbări pe aceleași criterii? Acum e cu gura mare ca se apropie alegerile, dar nu-l mai alege nici bunicu

 3. e bine venita schimbarea directorilor …ar trebui sa devina un obicei ….ca nimeni nu s-a nascut director .si cei care au fost impusi acum 2-3 ani li se marise nasul de nu mai incapeau in scaun….(unii nici nu meritau sa ajunga directori…..).abia asteptam concursul de directori ,dar sa fie pe bune ,nu pe cumetrii!!!!!

 4. Dar concurs de inspectori cand se da ? Nu se mai aude nimic la Bacau? De ce concurs doar de directori? Inspectorii au fost pusi pe alte criterii ??? Nu tot politice?

 5. Concursurile atat de inspectori scolari cat si de directori si adjunctii aferenti sa fie ,,pe bune”, adica fara trafic de influenta, criterii politice, cumetrii rubedenii etc si in sali de examinare cu camere audio-video, ca la elevi. Sa castige merituosii, nu toti neavenitii care habar n-au sa scrie corect o adresa sau nu stiu sa vorbeasca intr-o sedinta, sa tina o prelegere etc., sa aiba performate manageriale la urma urmei, ca scoala sa mearga bine.
  Sunt f multe scoli unde directorii si adjunctii sunt in functii de zeci de ani parca ar fi de neinlocuit( exemplu colegiul mangeron bacau).

LĂSAȚI UN MESAJ