18 mai 2024
Fapt diversRomânia SurprinzătoareO mașina implicata într-un accident, ascunsă în curtea unei case fără știrea...

O mașina implicata într-un accident, ascunsă în curtea unei case fără știrea proprietarului

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Neamț a informat că doi tineri au fost răniți în urma unui accident rutier petrecut pe Drumul Național 12C. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, inspectorul Ramona Ciofu, evenimentul s-a produs în timp ce un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Bicaz, conducea un autoturism dinspre Bicaz-Chei spre Bicazu Ardelean.

Din primele cercetări, s-a constatat că șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gardurile a două imobile și răsturnându-se în afara părții carosabile. După impact, s-a intervenit la fața locului, iar mașina a fost repusă pe roți și introdusă în curtea unui imobil fără acordul proprietarului.

În urma accidentului, șoferul și un pasager în vârstă de 18 ani au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare. Testul etilotest efectuat asupra conducătorului auto a indicat un rezultat negativ în ceea ce privește consumul de alcool.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiuni de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, și violare de domiciliu. Ancheta continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele accidentului și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri