„Dacă în timpul sărbătorilor de iarnă ai masa încărcată, atunci te provocăm să dăruiești și celor ce nu au casă o masă caldă de sărbători.” Este invitația lui Marian Pădureț, președintele Asociației Valoare Plus.

„La fel ca anul trecut, am hotărât să desfășurăm campania «Oferă o masă celor fără casă!», campanie ce își propune ca în perioada 15 decembrie-15 ianuarie să asigure câte o masă și o băutură caldă pentru aproximativ 40 de persoane în fiecare noapte a perioadei campaniei” explică Marian Pădureț.

Băcăuanii pot sprijini această campanie făcând o donație pentru câteva mese sau/și ajutând ca voluntar într-una din zilele din perioada 15 decembrie-15 ianuarie, între orele 21 și 24. Costul unei mese este de 15,5 lei/persoană și include o masă caldă, apă, transport, medicamente sau alte nevoi urgente. Donațiile pot fi făcute online cu cardul, prin transfer bancar sau direct la sediul Asociației Valoare Plus, pe str. Orizontului, nr.16, Bacău, de luni până vineri, între orele 9 și 17.

Pentru a face donații sau a vă înscrie ca voluntari intrați pe site-ul https://valoareplus.ro/portfolio-items/ofera-o-masa-celor-fara-casa. Alte informații puteți obține de la Marian Pădureț, președintele Asociației Valoare Plus, telefon 0747.120.308, sau de la Alexandru Blănaru, manager de proiect & coordonator, telefon 0742.362.138.

„Prin campania «Oferă o masă celor fără casă!» dorim să-i mobilizăm voluntarii Asociației Valoare Plus și, de asemenea, alte persoane din comunitate care doresc să ne ajute în această cauză”, explică Marian Pădureț.
Bugetul necesar derulării acestei campanii este de 14.000 de lei. Până acum s-au strâns 1500 lei.


PUBLICITATE