FOTO: Daniel Pascan / Facebook

O locomotiva trasa pe o linie la distanta mica de bariera de la Politie, din Bacau, a blocat circulatia auto in zona pentru mai mult de 20 de minute pe strada Alexei Tolstoi, in aceasta dimineata.

“Ambuteiajul a fost creat de incompetenta celor de la CFR care au oprit o garnitura de tren la 30 de metri de bariera. Trenul oprit, masinile oprite si tot asa mai mult de 20 de minute. Chiar nu exista solutii astfel incat sa nu va mai bateti joc de oameni?” – se intreaba Daniel Pascan, care a si incarcat pe Facebook fotografii cu masinile blocate la bariera.

Bariera din apropierea sediului Politiei Judetene este automata; senzorii o lasa in jos pentru a nu mai permite circulatia autoturismelor atunci cand un tren se apropie de trecerea la nivel cu calea ferata.

PUBLICITATE

Chiar daca un tren este oprit, daca se afla in zona senzorilor, bariera va ramane inchisa.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ