5 decembrie 2023
EvenimentO întâlnire de zile mari la Biblioteca Județeană „Costache Strurdza''

O întâlnire de zile mari la Biblioteca Județeană „Costache Strurdza”

„Via Transilvanica. Drumul care unește” e mai mult decât un splendid album. E o poveste tulburătoare despre România profundă și despre fiecare dintre noi. E o poveste despre cum o mână de oameni au reușit să pună pe hartă, la propriu și la figurat, ceea ce avem mai frumos și mai bun.

Despre cum poți transforma un vis în realitate. Despre cum poți lega Nordul cu Sudul, Bucovina cu Banatul, Putna cu Cazanele Dunării, muntele cu câmpia, cerul cu pământul, înaltul cu adâncul, dar, mai presus de toate, despre cum poți uni oamenii”, scriu organizatorii în prezentarea evenimentului la care sunteți invitați.

Așadar, cu Via Transilvanica și cu artizanii săi, Voicu Bojan, Tibi Ușeriu și Alin Ușeriu, aveți ocazia să vă întâlniți miercuri, 28 iunie 2023, de la ora 19.00, în Sala Multimedia a Bibliotecii Județene „C. Sturdza” Bacău, cu ocazia împlinirii a 130 de ani de bibliotecă publică în Bacău, într-un eveniment organizat în parteneriat cu Librăria Cărturești Bacău (manager Vincențiu Răchiteanu). Prezintă Adrian Jicu.spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri