24 iulie 2024
ActualitateO hotarâre pe minut, in sedinta de ieri a Consiliului Local Bacau...

O hotarâre pe minut, in sedinta de ieri a Consiliului Local Bacau

Consilierii locali bacauani s-au reunit ieri in sedinta ordinara, pentru a dezbate cele 15 puncte de pe ordinea de zi. Practic, sedinta s-a rezumat la citirea titlurilor proiectelor de hotarâri si la votarea lor pe banda rulanta, in unanimitate, fara nici o obiectie din partea vreunui consilier.

Astfel, in cele maxim 20 de minute ale intrunirii au fost aprobate inchirierea unor suprafete de teren in Oborul Serbanesti pentru spatii comerciale, contul de executie bugetara, organigrama Politiei Locale, cuantumul chiriei in locuintele ANL de pe strada Nufarului si altele.In cadrul sedintei ordinare de ieri, consilierii locali bacauani au luat la cunostinta in mod oficial despre demisia din rândul lor a Irinei Florea, consilier PSD si au aprobat hotarârea care consfinteste incetarea mandatului acesteia inainte de termen.

Irina Florea era unul dintre cei doi reprezentanti ai PSD Bacau in Consiliul Local, alaturi de George Bogatu. Ea a ales sa se dedice unor proiecte personale pentru care are nevoie de mai mult timp. Irina Florea nu va renunta insa la politica, dar va continua sa fie activa la nivel judetean in cadrul PSD. Locul vacant va fi luat de medicul Zvetlana Zaharia, care a mai fost consilier local si in mandatul 2008-2012.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri