O grenadă la Asău, un proiectil la Lilieci

0

Miercuri, 05 aprilie 2017, la ora 10:38, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mr. CONSTANTIN ENE” al Judeţului Bacău a intervenit în comuna Asău, sat Ciobănuș, pentru asanarea terenului de muniţia rămasă neexplodată. La locul intervenţiei a fost descoperită o grenadă ofensivă, ce provine din timpul conflictelor militare. Elementul de muniție a fost găsit de o femeie, în vârstă de 42 de ani, pe malul râului Trotuș.

Muniţia a fost ridicată, transportată şi depozitată în vederea distrugerii.

La ora 15:50, echipa pirotehnică a intervenit în comuna Hemeiuș, sat Lilieci, pentru asanarea terenului de muniţia rămasă neexplodată. La locul intervenţiei a fost descoperit un proiectil exploziv cal. 76 mm, ce provine din timpul conflictelor militare.

PUBLICITATE

Elementul de muniție a fost găsit de un bărbat, în vârstă de 63 de ani, în timp ce efectua lucrări pentru săparea unui șanț. Muniţia a fost ridicată, transportată şi depozitată în vederea distrugerii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ