14 aprilie 2024
SportO gimnastă din Onești pleacă spre Canada pentru a reprezenta România în...

O gimnastă din Onești pleacă spre Canada pentru a reprezenta România în competiția internațională Gymnix

Gimnasta oneșteană Daria Tănasă a plecat spre Canada, unde va participa la 30-a ediție a prestigiosului concurs internațional Gymnix, care va avea loc între 6 și 10 martie, în Montreal.

Adelina Ionescu din cadrul BOPJ Dinamo, Bianca Dinu de la CNOPJ Deva, Daria Tănasă reprezentând CNOPJ Onești și Anamaria Mihăescu de la BOPJ Steaua sunt sportivele care vor concura în orașul unde, acum aproape patru decenii, legendarul Nadia Comăneci scria istorie în 1976.

Adelina Ionescu, membră a BOPJ Dinamo, face parte din programul de excelență “Țară, țară vrem campioane!”, coordonat de Mariana Bitang și Octavian Bellu și susținut financiar de OMV Petrom.Federația Română de Gimnastică se bucură de sprijinul unor parteneri de încredere în această călătorie, printre care Comitetul Olimpic și Sportiv Român și Agenția Națională pentru Sport.

De asemenea, susținerea financiară din partea sponsorilor este esențială pentru pregătirea și participarea acestor tinere gimnaste la competiții de nivel internațional.

Aceste tinere talente ale gimnasticii românești sunt pregătite să demonstreze talentul și dedicarea lor în fața unui public internațional, reprezentând cu mândrie culorile naționale și continuând tradiția de excelență a gimnasticii românești în întreaga lume.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri