La data de 13 iunie 2015, in jurul orei 11:30, pe strada Florilor din municipiul Bacău s-a produs un accident de circulaţie care a avut drept urmare rănirea unei minore de 7 ani.

Din primele cercetări s-a stabilit că o femeie de 61 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Florilor din Bacău, având directia de deplasare către strada Alexandru cel Bun, a surprins şi accidentat o fetiţă de 7 ani.

S-a stabilit că, minora, din oraşul Buhuşi, nefiind supravegheată de parinţi, s-a angajat în traversarea străzii fără a se asigura şi prin loc nepermis.

PUBLICITATE

Accidentul de circulaţie a produs vătămarea corporală a minorei, aceasta rămânând internată în secţia de Chirurgie pediatrică a Spitalului Judeţean de Urgenţe Bacău.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a intocmit dosar penal, cercetarile fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. In tot cartierul Bistrita Lac , extrem de aglomerat , inclusiv pe B-dul Alexandru cel Bun , ar trebui restrictionata viteza la 30 Km/h ! Dintre masinile parcate poate oricand iesi in fuga un copil ! In plus este cartier rezidential , si e normal ca viteza sa fie restrictionata !

LĂSAȚI UN MESAJ